Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

35 награда на републичком такмичењу ДПИОС 2018

На Државном првенству истраживачких радова одржаном 21. априла 2018. године у Бору, наша школа остварила је изванредан успех. Од 61 ученика, колико их је учествовало на овом захтевном такмичењу старијих разреда, 35 ученика освојило је једну од прве 3 награде из многих предмета и дисциплина.

У оквиру дисциплине Српски језик Ива Чатаковић и Иван Башић 5/2 освојили су 3.место (ментор Маја Војиновић), док су Марта Николић, Ђурђина Милосављевић 6/1, треће, а Андреа Митић и Ива Милојевић 8/3 друго место (ментор Јелена Станисављевић).

У оквиру дисциплине Енглески језик укупно је 15 награда. Међу петацима Павле Станојевић 5/1 освојио је 2. место, док су Петар Јовановић и Матеја Петровић 5/2 освојили 3. место. Међу шестацима, Јанко Цветковић 6/1 освојио је 1.место и медаљу за најбољи рад у својој категорији, док су ученици Дуња Раденковић и Михајло Милијић 6/1 освојили 2. место, а Давид Милкић и Илија Бојковић 6/1 освојили 3. место. У категорији седмака, ученице 7/1: Сандра Лазаревић, Марта Пунић, Уна Павковић, Дуња Алексић, Нада Милутиновић и Александра Петровић освојиле су 3. место, док је Јана Михајловић 8/1 освојила, такође, 3. место. Ученике 5. и 7. разреда припремала је Марија Ивановић- Божић, док је ученике 6. и 8. разреда припремала Татјана Милутиновић.

 У оквиру дисциплине Биологија: шестаци Тина Милановић, Андреа Ристић и Јана Ристић 6/1 и Тадија Мицић 6/2 овојили су 3. место, док су осмакиње Сара Стојановић и Ена Томић 8/1 освојиле 1.место, при чему је Сара добила и медаљу за најбољи рад у својој категорији. Њихов ментор ове године била је Ана Петровић.

У оквиру дисициплине Физика: Даница Цветковић 6/2 освојила је 1.место и медаљу за најбољи рад у својој категорији, док су ученице Софија Крстић и Сара Веселиновић 6/2 освојиле 2. место, док су Милица и Марта Вучић 6/1 освојиле 3. место. Ученике је припремала Јелена Петровић.

У оквиру дисциплине Хемије Јелена Милетић освојила је 3. место. са ментором Далиборком Минић.

Ове године ученици су се опробали и у дисциплини Математика, где су, такође, одличне резултате остварили Лазар Милановић и Јанко Николић 5/2 освојивши 2. место са ментором Бојаном Богојевић.

 Честитатамо свим ученицима на показаном знању и уложеном труду, као и њиховим менторима који су додатно радили са великим бројем ученика, што је и крунисано оваквим успехом! БРАВО!!!

Последње вести

Победа наших кошаркаша

,,Играј и победи,са поносом се врати,донеси кућизлато што се злати…”13. марта у хали ,,Каплар” одржано је Општинско такмичење у кошарци. Наша кошаркашка екипа, као и

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.