Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

35 награда на републичком такмичењу ДПИОС 2018

На Државном првенству истраживачких радова одржаном 21. априла 2018. године у Бору, наша школа остварила је изванредан успех. Од 61 ученика, колико их је учествовало на овом захтевном такмичењу старијих разреда, 35 ученика освојило је једну од прве 3 награде из многих предмета и дисциплина.

У оквиру дисциплине Српски језик Ива Чатаковић и Иван Башић 5/2 освојили су 3.место (ментор Маја Војиновић), док су Марта Николић, Ђурђина Милосављевић 6/1, треће, а Андреа Митић и Ива Милојевић 8/3 друго место (ментор Јелена Станисављевић).

У оквиру дисциплине Енглески језик укупно је 15 награда. Међу петацима Павле Станојевић 5/1 освојио је 2. место, док су Петар Јовановић и Матеја Петровић 5/2 освојили 3. место. Међу шестацима, Јанко Цветковић 6/1 освојио је 1.место и медаљу за најбољи рад у својој категорији, док су ученици Дуња Раденковић и Михајло Милијић 6/1 освојили 2. место, а Давид Милкић и Илија Бојковић 6/1 освојили 3. место. У категорији седмака, ученице 7/1: Сандра Лазаревић, Марта Пунић, Уна Павковић, Дуња Алексић, Нада Милутиновић и Александра Петровић освојиле су 3. место, док је Јана Михајловић 8/1 освојила, такође, 3. место. Ученике 5. и 7. разреда припремала је Марија Ивановић- Божић, док је ученике 6. и 8. разреда припремала Татјана Милутиновић.

 У оквиру дисциплине Биологија: шестаци Тина Милановић, Андреа Ристић и Јана Ристић 6/1 и Тадија Мицић 6/2 овојили су 3. место, док су осмакиње Сара Стојановић и Ена Томић 8/1 освојиле 1.место, при чему је Сара добила и медаљу за најбољи рад у својој категорији. Њихов ментор ове године била је Ана Петровић.

У оквиру дисициплине Физика: Даница Цветковић 6/2 освојила је 1.место и медаљу за најбољи рад у својој категорији, док су ученице Софија Крстић и Сара Веселиновић 6/2 освојиле 2. место, док су Милица и Марта Вучић 6/1 освојиле 3. место. Ученике је припремала Јелена Петровић.

У оквиру дисциплине Хемије Јелена Милетић освојила је 3. место. са ментором Далиборком Минић.

Ове године ученици су се опробали и у дисциплини Математика, где су, такође, одличне резултате остварили Лазар Милановић и Јанко Николић 5/2 освојивши 2. место са ментором Бојаном Богојевић.

 Честитатамо свим ученицима на показаном знању и уложеном труду, као и њиховим менторима који су додатно радили са великим бројем ученика, што је и крунисано оваквим успехом! БРАВО!!!

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.