Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Одељење VI2 у посети фарми коња

У циљу промовисања квалитетног провођења слободног времена дружењем у природи и ради упознавања са туристичком понудом нашег краја, уз писмену сагласност и договор родитеља, ученика и одељењског старешине Марије Ивановић Божић, одељење VI2 посетило је у четвртак 3.11.2022. фарму коња у Саставку.

Ученици су кроз ову посету могли доста да науче о вођењу оваквог домаћинства, начину узгајања коња и њиховог живљења.

Оно што је највише одушевило све ученике и што ће се највероватније сместити међу незаборавне одељењске успомене је прилика да свако добије основну обуку управљања коњем, јахањем уз надзор домаћина дугачком стазом по оближњем терену.

Поред дружења са коњима, домаћини су се потрудили да ову посету обогате и другим спортским садржајима, па су ученици у паузама јахања уживали у трамболини или игри са лоптом, а могли су да се и окрепе послужењем домаћина.

Излет је протекао у одличној атмосфери са жељом да се што пре понове овакви и слични сусрети.

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.