Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Дан детета 2020- Акције Ученичког парламента 2020

Светски дан детета, 20.новембар традиционално је обележен у ОШ „Вук Караџић“ разним активностима.
Учитељи млађих разреда су осмислили креативне радионице о дечјим правима на којима су ученици знања о правима дета преточили у маштовите продукте. Ученички радови су изложени и красе холове школе.

Представници парламента су осмислили Кахут квиз о правима детета и присуствовали часовима одељенске заједнице старијих разреда. Кроз квиз су се на један занимљив начин подсетили о дечјим правима и причали о важности поштовања права и одговорности сваког од нас. Све нове дечје идеје парламент школе је на креативан начин представио на паноу парламента.

 ДАН ДЕТЕТА 2020- ГАЛЕРИЈА ДЕЧЈИХ РАДОВА МЛАЂИХ РАЗРЕДА

Последње вести

Алексин успех на Willkommen-u

Ученик Алекса Милосављевић 3. разред из издвојеног одељења у Васиљу пласирао се у 2. круг међународног Willkommen такмичења у категорији енглеског језика, које се организује

Опширније...

Општинска смотра рецитатора одржана је у Дому културе. Ученици наше школе постигли су одличне резултате. У категорији млађих разреда прво место освојила је Наталија Жикановић,

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.