Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Дан детета 2020- Акције Ученичког парламента 2020

Светски дан детета, 20.новембар традиционално је обележен у ОШ „Вук Караџић“ разним активностима.
Учитељи млађих разреда су осмислили креативне радионице о дечјим правима на којима су ученици знања о правима дета преточили у маштовите продукте. Ученички радови су изложени и красе холове школе.

Представници парламента су осмислили Кахут квиз о правима детета и присуствовали часовима одељенске заједнице старијих разреда. Кроз квиз су се на један занимљив начин подсетили о дечјим правима и причали о важности поштовања права и одговорности сваког од нас. Све нове дечје идеје парламент школе је на креативан начин представио на паноу парламента.

 ДАН ДЕТЕТА 2020- ГАЛЕРИЈА ДЕЧЈИХ РАДОВА МЛАЂИХ РАЗРЕДА

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.