Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Деце има разне,

ал свако дете је личност.

Разлике нису казне.

У разликама је наша сличност.

Љубивоје Ршумовић

IMG_0927

Дечја недеља је протекла у духу промоције дечјих права и срећног детињства, ове године под слоганом ,,Да свако дете срећног лица чува једна породица.”

IMG_0921

Ученици 2. разреда су традиционално приредили приредбу својим другарима из првог разреда и даривали их пригодним поклонима ради њиховог пријема у Дечји савез.  Позорницом су продефиловали несташна Пипи Дуга Чарапа, оцене које би да што пре заузму место у дневнику, ,,посвађана” слова азбуке и Вук Караџић који их доводи у ред.
IMG_0937

Ученици су имали мноштво прилика да изразе своју креативност попут израде паноа, украсних предмета, цртања по бетону у школском дворишту, као и кроз песму, игру, глуму, итд. Ученици су посетили Завичајни музеј и Библиотеку ,,Његош” и учествовали у хуманитарној акцији.

IMG_0922  IMG_0923

Последњег дана ученици су уживали у спортским надметањима између одељења наше школе у фудбалу, одбојци и кошарци негујући фер плеј борбу и спортски дух.

IMG_0939

“У деци је света клица,
нова моћ се у њих крије.
Бољи свет би мого нићи
кад би знали развити је.”

Јован Јовановић Змај

http://knjazevacinfo.rs/arhiva-vesti/obrazovanje/8392-prvaci-primljeni-u-decji-savez.html

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.