Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Деце има разне,

ал свако дете је личност.

Разлике нису казне.

У разликама је наша сличност.

Љубивоје Ршумовић

IMG_0927

Дечја недеља је протекла у духу промоције дечјих права и срећног детињства, ове године под слоганом ,,Да свако дете срећног лица чува једна породица.”

IMG_0921

Ученици 2. разреда су традиционално приредили приредбу својим другарима из првог разреда и даривали их пригодним поклонима ради њиховог пријема у Дечји савез.  Позорницом су продефиловали несташна Пипи Дуга Чарапа, оцене које би да што пре заузму место у дневнику, ,,посвађана” слова азбуке и Вук Караџић који их доводи у ред.
IMG_0937

Ученици су имали мноштво прилика да изразе своју креативност попут израде паноа, украсних предмета, цртања по бетону у школском дворишту, као и кроз песму, игру, глуму, итд. Ученици су посетили Завичајни музеј и Библиотеку ,,Његош” и учествовали у хуманитарној акцији.

IMG_0922  IMG_0923

Последњег дана ученици су уживали у спортским надметањима између одељења наше школе у фудбалу, одбојци и кошарци негујући фер плеј борбу и спортски дух.

IMG_0939

“У деци је света клица,
нова моћ се у њих крије.
Бољи свет би мого нићи
кад би знали развити је.”

Јован Јовановић Змај

http://knjazevacinfo.rs/arhiva-vesti/obrazovanje/8392-prvaci-primljeni-u-decji-savez.html

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.