Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Језиковање на Тимоку 2023

Ове године већ четврти пут наша школа одазвала се конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб и остварила још запаженије резултате како у ликовним, тако и у литерарним радовима из српског, енглеског и немачког језика.

У категорији ликовних радова, награде су проглашене у три категорије због великог броја пристиглих радова. У категорији 1-2. разред: 1. место Уна Божић, II-2, 2. место Николија Вукадиновић II-1, 3. место Виктор Марковић I-3. Специјалне награде освојили су Миона Мартић II-2, Ева Вучковић I-3 и Филип Анђелковић I-3. У категорији 3-4 разред: 1. место Павле Живадиновић III-2, 2. место Тара Ћирић и Ена Божић IV-2, 3. место Нина Вељковић III-2 и Ања Пешић IV-2. У категорији 5-8 разред: 1. место Алекса Милосављевић V3.

Међу ученицима који писали литерарне радове на српском језику, добитници награда су у категорији Млађи основци 3. и 4. разред: 1. место Павле Ђорђевић и Наталија Јовановић, III-2, 2. место Вељко Јовановић, III-2, 3. место Ања Пешић и Мирјана Антић, IV-2. Међу старијим основцима Зара Николић VII-3 и Валентина Живковић VII-2 освојиле су друго место за своје радове на српском језику.

У категорији литерарних радова из енглеског језика, пишући радове на радионицама, у категорији млађих разреда Ена Божић и Милица Вучковић IV-2 освојиле су прво, а Александар Милановић треће место, док је међу старијим основцима Миона Милосављевић VII-2 освојила прво место. Наши ученици имали су своје успешне представнике и међу литерарцима који су писали на немачком, те је тако Ана Ранђеловић VII-1 освојила друго, а Марија Мариза Симић VII-2 треће место, док су Наталија Спасић VII-2, Ања Радовановић и Јања Лазаревић VII-3 освојиле посебне награде. Сви учесници Лингва клуб радионица, као и победници фестивала наступиће на Завршној свечаности Језиковање на Тимоку.

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.