Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Конференција ,,ODS 2013”

У недељу, 29. септембра 2013. године, у просторијама Метрополитен универзитета у Београду, одржана је конференција за наставнике-учеснике пилот-фазе ,,ODS” (Open Discovery Space) пројекта, којој су присуствовали и представници наше школе.

Овај међународни пројекат обухвата више од 600 школа из 23 европске земље, међу којима је и 45 основних и средњих школа из Србије.

,,ODS” пројекат има за циљ изградњу заједнице бројних европских школа и њихово укључивање у иновативне начине поучавања и учења кроз ефикасну употребу електронских ресурса. Чланови ове заједнице коју ће чинити не само наставници, већ и ученици и родитељи, биће у могућности да, путем Веб-портала, користе и деле јединствене образовне ресурсе.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.