Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Наградно путовање у Беч

У периоду од 17-19. фебруара 2023. године, Алекса Милосављевић, ученик 4. разреда у издвојеном одељењу у Васиљу је након освојеног првог места у трећој финалној рунди на међународном такмичењу Willkommen био на наградном путовању у Бечу са својом менторком Маријом Ивановић Божић.

May be an image of 3 people, York Minster and outdoors

Алекси, који се такмичио у категорији енглеског језика W1 за најмлађе ученике, придружили су се и победници из осталих категорија, с којима је имао организован обилазак знаменитости ове метрополе. Међу најзначајнијима је Катедрала Св. Стефана, Палата Шенбрун, Кућа опере, Моцартова кућа и забавни парк Пратер, у коме се Алекси највише допала вожња истоименим огромним точком Пратер.

May be an image of 7 people and people standing
May be an image of 6 people, people standing and monument

Након овог награђеног подухвата, желимо им још пуно успеха у даљем раду.

May be an image of 2 people, outdoors and monument
Последње вести

Традицијом у Европу 2023

Протеклог викенда, у хали ОШ “Д.Т. Каплар” одржана је 19. по реду манифестација ,,Традицијом у Европу”,где је наша школа активно учествовала, као и сваке године.

Опширније...

Језиковање на Тимоку 2023

Ове године већ четврти пут наша школа одазвала се конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб и остварила још запаженије резултате како у

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.