Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Наградно путовање у Беч

У периоду од 17-19. фебруара 2023. године, Алекса Милосављевић, ученик 4. разреда у издвојеном одељењу у Васиљу је након освојеног првог места у трећој финалној рунди на међународном такмичењу Willkommen био на наградном путовању у Бечу са својом менторком Маријом Ивановић Божић.

May be an image of 3 people, York Minster and outdoors

Алекси, који се такмичио у категорији енглеског језика W1 за најмлађе ученике, придружили су се и победници из осталих категорија, с којима је имао организован обилазак знаменитости ове метрополе. Међу најзначајнијима је Катедрала Св. Стефана, Палата Шенбрун, Кућа опере, Моцартова кућа и забавни парк Пратер, у коме се Алекси највише допала вожња истоименим огромним точком Пратер.

May be an image of 7 people and people standing
May be an image of 6 people, people standing and monument

Након овог награђеног подухвата, желимо им још пуно успеха у даљем раду.

May be an image of 2 people, outdoors and monument
Последње вести

СВЕТСКИ ДАН ШУМЕ 2023

Као и сваке године, ученици наше школе обележили су Светски дан шуме. Тим поводом, ученици одељења 4/1, 8/1, 8/2 су засадили су дрво у дворишту

Опширније...

Предшколци у посети

Данас, 22. 3. 2023. године наши гости су били будући прваци вртића ,,Снежана”, ,,Црвенкапа” и ,,Наша радост”. Ученици млађих разреда су, као прави домаћини, госте

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.