Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ПРЕДЛОГ НАСТАВНИКА ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКИХ ПРИЗНАЊА

ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
ПРЕДМЕТ:
ПРЕДЛОГ ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКИХ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА   2013.ГОДИНИ НАСТАВНИЦИМА У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ КЊАЖЕВАЦ


Предлог ОШ „Вук Караџић“ за доделу похвалница наставницима који су успешно припремили ученике који су постигли запажене резултате на  Окружним и пласирали се на Републичка и Међународна такмичења у школској 2012/21013.години.

Марија Ивановић Божић, професор енглеског језика
Успешно припремила ученика Матеју Милошевића 5/1 за Међународно такмичење „Hippo“ из енглеског језика који је освојио 1. место у првој рунди и 2. место у  финалној рунди међународног такмичења у Италији.
Милан Лазаревић, професор енглеског језика
Успешно припремио ученице Јовану Николић и Ивану Вушковић 8/2 које су освојиле 2. и 3. место на Окружном такмичењу из енглеског језика и пласирале се на Републичко такмичење.
Маја Војиновић, професор српског језика
Успешно припремила ученице Ивану Милосављевић и Милицу Тасковић 8/1 које су освојиле 1. и 2. место на Окружном такмичењу из књижевности (Књижевна олимпијада) и учествовале на Републичком такмичењу.
Митра Златковић, наставник математике
Успешно припремила Матеју Милошевића 5/1који је освојио 3. место на Окружном такмичерњу из математике (највиши ниво) и 3.место на на Републичком такмичењу „Мислиша“  (математика).
Душко Жикановић, наставник биологије
Успешно припремио Матеју Милошевића 5/1 који је освојио 1.место на Међуокружном такмичењу из биологије (највиши ниво) и Милицу Милосављевић и Леу Митић 6/1 које су освојиле 1.и 3. место на Међуокружном такмичењу из биологије (највиши ниво).
Милан Димитријевић, професор историје
Успешно пропремио Милицу Тасковић 8/1 која је освојила 3.место на Окружном такмичењу из историје и учествовала на Репубиличком такмичењу.
Богомир Јовановић, учитељ
Успешно припремио Вељка Велимировића 3/1 који је освојио 1. место на Оштинском такмичењу из математике (100 поена, највиши ниво за овај узраст) и 3. место на Републичком такмичењу „Мислиша“ (математика),  Вељка Бунића 3/1 који је освојио 2. место на Републичком такмичењу „Мислиша“  (математика) и 1 ученик који је похваљен на математичком Републичком такмичењу „Мислиша“.
Ивана Кос, професор разредне наставе
Успешно припремила Милутина Николиће 4/2 који је освојио 3.место на  Окружном такмичењу из математике (највиши ниво такмичења за овај узраст) и 5 похваљених ученика на математичком Републичком такмичењу „Мислиша“.
Емануела Милетић, професор разредне наставе
Успешно припремила Јасну Николић, Ану Марковић, Рељу Тодоровића, Драгослава Цветковића и Јовану Николић 4/3 који су освојили 1.2. и 3. место на Окружном такмичењу из математике (највиши ниво такмичења за овај узраст) и 3 похваљена ученика на математичком такмичењу „Мислиша“.

Нела Митић, професор разредне наставе
Успешно припремила Михаила Костадиновића 3/2 који је освојио 3. место на Општинском такмичењу из математике.

 

Директорка школе

Драгана Љубисављевић

види документ ПРЕДЛОГ НАСТАВНИКА

Последње вести

Молитва под Миџором 2023

На овогодишњој манифестацији “Молитва под Миџором” групни ликовни радови наших ученика освојили су лепе награде. У категорији 1 (први и други разреди основних школа) одељење

Опширније...

ДПИОС- међународни ниво 2023

Стижу нам прелепе вести са Међународног нивоа такмичења истраживачких радова основаца, из научне дисциплине биологије- ДПИОС 2023, на коме су се такмичили ученици који су

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.