Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Активности

Промоција пројекта ,,Учимо сви заједно”

Под слоганом „Инклузивно образовање у школама које нас спајају“, у среду 15. маја 2024. године, у нашој школи организован је промотивни догађај пројекта „Учимо сви заједно“. Представници Школске управе у Зајечару, Општине Књажевац, Центра за социјални рад, основних и средњих школа, родитељи, наставници и ученици наше школе имали су прилику да чују више о активностима пројекта и значају инклузивног образовања.

Окосница овог промотивног догађаја је заједничко осликавање слова у реченици „Учимо сви заједно“, у ком учествују ученици, наставници и представници локалне заједнице. Заједничким осликавањем слова, стављамо у фокус да деца уче од одраслих, да одрасли уче од деце, да деца уче са децом и да сви учимо заједно у циљу равноправног, квалитетног, инклузивног и демократског друштва.

Пројекат „Учимо сви заједно” спроводе Министарство просвете науке и технолошког развоја и УНИЦЕФ, уз подршку Делегације Европске уније у Србији.

Последње вести

Наша школа ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” за 2024. годину на фестивалу „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – Учитељског друштва Ниш

ЈОШ ЈЕДНА ПРЕСТИЖНА НАГРАДА – НАША ШКОЛА ПОНЕЛА ТИТУЛУ ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” ЗА 2024. ГОДИНУ НА ДЕВЕТОМ РЕПУБЛИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – УЧИТЕЉСКОГ ДРУШТВА НИШ

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.