Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

,,Реком пријатељства” у Нишу

Поводом Дана Учитељског друштва и сто четрдесет година постојања, Основној школи ,,Вук Караџић“ је, као победнику прошлогодишње Смотре дечјег стваралаштва под називом ,,Ризница талената“, припала част да се представи на овој јубиларној манифестацији.

Ученици су у сарадњи са својим наставницима и директорком школе припремили и , пред препуном салом Учитељског друштва у Нишу ,извели пригодан програм занимљивог наслова ,,Реком пријатељства“.

Програм је био колажног типа, сачињен од анимираног филма, казивања одабраних тестова, музике и плеса.

С обзиром на актуелност теме и њено свевременско значење, као и умешност ученика да је на адекватан начин презентују, програм је наишао на одличан пријем код публике.

Свечаности су присуствовали представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, представници Учитељских друштава читаве земље, као и многобројни угледни гости.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.