Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

“Стара планина-нове праксе: Циркуларна економија за људе и природу“

Данас смо учили заједно о циркуларној економији. Наша машта и идеје, могу инспирисати друге…могу променити нашу планету и живот набоље!

Упознајте европски зелени појас!Са пројектом “Стара планина-нове праксе: Циркуларна економија за људе и природу“ који се спроводи се у оквиру пројекта BESTBelt уз финансијску подршку Европске Уније ученици 7. и 8. разреда наше школе срели су се 22. септембра у Кални.

У току предавања имали су занимљив квиз , након предавања учествовали су у креативним радионицама и своја сазнања о одлагању и селекцији одпада практично показали.

Пројекат се спроводи на подручју Европског зеленог појаса у Националном парку Стара Планина. Европски зелени појас као подручје прати трасу некадашње Гвоздене завесе и повезује националне паркове, паркове природе, резервате биосфере и прекогранична заштићена подручја, као и друга вредна незаштићена подручја. Европски зелени појас повезује 24 земље и представља симбол прекограничне сарадње и заједничког европског и културног наслеђа.

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.