Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

The White Eagle радионице у нашој школи

Крајем првог полугодишта наша школа је угостила представнике компаније The White Eagle, како би ученици од 3 до 8. разреда који воле и добро владају енглеским језиком могли да уживају у радионицама које држи изворни говорник из Велике Британије.

Идеја је да кроз ангажовање у играма и активностима деца вежбају слушање и говор енглеског језика, али и да науче о културама других народа.

Радионице су трајале 2 сата, а укључивале су тзв. escape rooms, и квизове у Kahoot програму. Escape rooms задаци састојали су се из 3 нивоа, при чему су ученици сазнали о изворном натпису камена из Розете и натписима на пирамидама, док су у квизовима ученици вежбали свој ум тзв. језичким мозгалицама или brain teaser-има, као и тестирали своје познавање идиома.

Радионице су наишле на добар одзив код ученика, а наредне можемо очекивати у првој половини фебруара.

Последње вести

Пријем првака и петака

У четвртак, 31. августа, у атријуму ОШ “Вук Караџић” свечано су дочекане нове генерације првака и петака.Симболично, дан је био обојен веселим бојама, радошћу, осмесима

Опширније...

Ђак генерације 2023. године

Ученик генерације за школску 2022/2023. годину – Богдан Пешић 8/1 У овој школској години за најуспешнијег ученика своје генерације проглашен је Богдан Пешић 8/1. Поред

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.