Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Активности

Учешће у пројекту Teaching global citizenship: Developing tolerance through graphic novels

Од фебруара ове године наша школа део је пројекта под покровитељством Америчке амбасаде у Србији и Факултета педагошких наука у Јагодини под називом Teaching global citizenship: Developing tolerance through graphic novels. Овај пројекат се остварује у оквиру програма стручног усавршавања за који је аплицирала наставница енглеског језика Марија Ивановић Божић.

Овај програм има за циљ развој интеркултуралне свести кроз употребу романа у стрипу, подстицање навике читања употребом популарне форме стрипа и унапређење вештина владања енглеским језиком кроз примену интегративне наставе.

У првом делу пројекта наставница Марија присуствовала је припремним онлајн обукама за имплементацију програма, а у периоду од априла до јуна пројекат ће бити реализован са ученицима.

Радујемо се резултатима пројекта у нашој школи и наставићемо да извештавамо о њима.

Више о пројекту можете погледати на следећем линку.

Последње вести

Алексин успех на Willkommen-u

Ученик Алекса Милосављевић 3. разред из издвојеног одељења у Васиљу пласирао се у 2. круг међународног Willkommen такмичења у категорији енглеског језика, које се организује

Опширније...

Општинска смотра рецитатора одржана је у Дому културе. Ученици наше школе постигли су одличне резултате. У категорији млађих разреда прво место освојила је Наталија Жикановић,

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.