Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Успех Вукових полуфиналиста на Хипу 2022

Данас је објављена ранг листа свих кандидата који су учествовали у полуфиналној рунди овогодишњег Хипо такмичења на коме је учествовало 67 750 такмичара из целог света.

Поред пласмана Мионе Милосављевић 5/2 у Европске квалификације у Италији, са великом радошћу можемо рећи да су остали полуфиналисти наше школе показали изванредно знање и постигли веома висок број бодова.

У категорији Little Hippo, наша најмлађа учесница, ученица 2. разреда, Ена Божић остварила је 55 поена у конкуренцији са ученицима 2012. годишта, док је Алекса Милосављевић, ученик 3. разреда у издвојеног одељења у Васиљу, у истој категорији, остварио 68 бодова тако да га је свега 2,5 поена делило до путовања у Италију. У категорији Hippo 1 ученица 5. разреда, Ања Радовановић, остварила је постигнутих 72 поена, што је најбољи резултат после Мионе у овој категорији у нашем граду и делило ју је 5 поена до наредне рунде у Италију, док је ученик 6. разреда, Михаило Живадиновић, у категорији Hippo 2, остварио 51,5 поен.

Миона Милосављевић 5/2

Свим ученицима желимо пуно успеха и среће у даљем раду на унапређивању свог знања из енглеског језика, јер су показали велики потенцијал који даље треба неговати.

Успех се мери не само резултатима, до којих је неко стигао, већ ентузијазмом и храброшћу да се настави даље, како се може парафразирати следећа изрека Винстона Черчила: ,,Успех није коначан, неуспех није фаталан, храброст да се настави је та која се рачуна.”

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.