Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Видовданска свечаност 2024. године

На Видовданској свечаности, уз пригодан програм под називом „Кад се наше руке сложе, све се може“, који је на Ризници талената 2024. године освојио прво место, награђени су успешни ученици у школској 2023/2024. години.

Подељено је више од 300 награда и награђено је 30% ученика за успехе на такмичењима и смотрама. Остварена су 92 пласмана на републички ниво такмичења, а 12 ученика се пласирало на међународни ниво такмичења.

Највећи успех остварило је 23 ученика који су на републичким и међународним такмичењима освојили једно од прва три места. Они су награђени књигама и поклон ваучерима.

Највеће пласмане и успехе ученици наше школе остварили су из предмета енглески језик, техника и технологија, математика, информатика и рачунарство, биологија и физика.

Поносни смо на успехе наших ученика и желимо им овакве резултате и у наредним годинама!

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.