Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Видовданске награде за најбоље ђаке и ђака генерације школске 2021/2022. године

Још једна школска година је приведена крају, а њеног последњег дана пре распуста традиционално је уприличена свечаност са пригодним програмом за ученике и родитеље, након чега су најбољи ученици наше школе добили Видовданске похвале и награде.

Ова година је још једна у низу успешних школских година са изузетним успесима наших ђака, јер је 18 ученика наше школе остварило пласман на републичка и међународна такмичења и смотре, од чега се петоро њих вратило са првим местима.

Најбољи ученици школске 2021/2022. године

Након награда најуспешнијим ученицима на такмичењима, додељене су и Вукове дипломе ученицима 8. разреда који су свих година основног школовања остварили одличан успех са свим петицама.

Вуковци школске 2021/2022. године
Нађа Радовановић- ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ 2021/2022. године

Као круна свечаности проглашен је ђак генерације за школску 2021/2022. годину. Ове године ова част је припала Нађи Радовановић, ученици одељења 8/3, која је, захваљујући својим многобројним успесима, али и целокупним залагањем током основног школовања, понела ову титулу. Поред највиших постигнућа у овој генерацији, Нађу красе и лепо васпитање и изузетне карактерне особине као што су добронамерност, одмереност, предусретљувост, марљивост, упорност и одлучност.

Нађи и свим нашим ученицима желимо заслужени и леп одмор, а затим и пуно среће и успеха у даљем школовању!

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.