Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Полуфинале Хипо такмичења 2023 у Вуку

Полуфинале Једанаесте Хипо олимпијаде из енглеског језика одржано је у петак 21.4.2023. године у просторијама ОШ ,,Вук Караџић”.

Овим поводом окупило се 27 такмичара из свих Хипо категорија, као и 10 ментора из основних и средњих школа и других образовних организација наше општине.

Ради регуларности и обезбеђивању истих услова за све, сви такмичари приступили су тесту у атријуму школе, а дежурни наставници били су: Анђелка Михајловић, професор енглеског језика у ОШ ,,Димитрије Тодоровић Каплар” и Ивана Бранковић Петровић, професор разредне наставе у ОШ ,,Вук Караџић”.

За читаву организацију побринули су се домаћини, представници стручног већа за енглески језик, Татјана Милутиновић и Марија Ивановић Божић, школски координатор Хипо такмичења.

Свим учесницима и њиховим менторима желимо пуно среће у даљем току такмичења!

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.