Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Језиковање на Тимоку

На конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб ученици наше школе постигли су запажене резултате.

У категорији литерарних радова млађих разреда Данило Будимировић IV1 освојио је прво, а Катарина Ивановић IV1 и Ђорђе Јовановић IV1 друго место.

У категорији ликовних радова узраста 1. и 2. разреда, Данило Кинђер, ученик одељења I3, освојио је прво место, а Лана Милојевић из истог одељења треће место.

У категорији ликовних радова узраста 3. и 4. разреда, Дора Трандафиловић IV1 и Алекса Милосављевић 4. разред издвојеног одељења Васиљ освојили су прво место, а Ања Пешић III2 друго место.

Међу ученицима који писали литерарне радове на енглеском језику Миона Милосављевић VI2 освојила је друго место, а Нера Миливојевић V2 треће место.

Посебне награде освојиле су Нађа Ђорђевић IV1 за ликовни рад, Валентина Живковић VI2 за литерарни рад из српског језика и Лана Стојковић V2 за литерарни рад из енглеског језика.

Последње вести

Савиндан 2023

У Основној школи ,,Вук Караџић” као и у издвојеном одељењу у Васиљу, уз пригодан програм и сечење славског колача обележен је Дан Светог Саве. Ученици

Опширније...

Новогодишњи програм у Подвису

Последњег дана првог полугодишта 30.12.2022. изведен је драмско-сценски приказ ,,Новогодишњи програм ТВ Подвис” ученика и наставника у издвојеном одељењу у Подвису коме су присуствовали родитељи

Опширније...

Новогодишња хуманитарна акција

У сусрет Новогодишњим празницима одељење VI2 покренуло је хуманитарну акцију за млађу сестру ученице овог одељења, коју је подржала цела школа. Заједничким давањем добровољних прилога

Опширније...

Новогодишњи филм

Обележавање Новогодишњих празника ученици четвртог разреда наше школе осмислили су на другачији начин. Уместо приредбе они су се са својим учитељицама Мајом Велимировић и Дијаном

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.