Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Допис Књажевачке гимназије

Књажевачка гимназија

Драги осмаци,

Намера нам је била да вас, као што то традиционално радимо, уживо упознамо са нашом школом, смеровима, програмом, да вам представимо наш простор, опремљеност, али нас је актуелна ситуација, нажалост, у томе спречила.

Како већ увелико размишљате о одабиру средње школе, ваљало би да што боље о њима будете информисани. Овим путем, упућујемо вас на линкове сајта наше школе, инстаграм профила и YouTube канала, а пријатељи наше школске ФБ странице можете одмах постати.

На страницама свих ових друштвених мрежа наћи ћете све потребне информације о раду и карактеристикама наше школе. Пружамо вам податке о гимназијским смеровима, предметима, броју часова по усмерењима и разредима, великој матури која вас чека, о предметним професорима… Све наше ваннаставне и такмичарске активности је тешко побројати, али смо покушали да вам бар део тога приближимо. Надамо се да ћете, на основу свега приказаног, увидети предности гимназије као типа образовне установе и да би она могла бити ваш коначан избор.

На сва ваша питања и дилеме ћемо врло радо одговорити, а можете нам се обратити путем месинџера званичне ФБ странице, у коментарима на нашем сајту и кроз директне поруке на инстаграм профилу. Не устручавајте се, отворени смо за сва ваша питања, а овим путем ћемо вас и благовремено обавештавати о свим детаљима у вези са уписом.

Са радошћу вас очекујемо!
Књажевачка гимназија

Линк сајта школе
http://knjazevacka-gimnazija.edu.rs/

Линк YouTube
https://www.youtube.com/results

Инстаграм налог
knjazevacka_gimnazija

Последње вести

Традицијом у Европу 2023

Протеклог викенда, у хали ОШ “Д.Т. Каплар” одржана је 19. по реду манифестација ,,Традицијом у Европу”,где је наша школа активно учествовала, као и сваке године.

Опширније...

Језиковање на Тимоку 2023

Ове године већ четврти пут наша школа одазвала се конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб и остварила још запаженије резултате како у

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.