Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2020

Већ традиционално крај септембра у нашој школи бива у знаку Европског дана језика 26. септембра. Ове године овај значајан дан за све љубитеље језика обележен је на један другачији начин у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, али и иновативним образовним подухватима, као што је e-Twinning пројекат  Intercultural rhythm and poetrу.

У циљу промовисања међусобног језичког наслеђа и ширења духа интеркултуралности, активност се састојала у томе да све партнерске школе из Србије, Турске, Италије, Словеније и Македоније поводом Европског дана језика отпевају песму на језику једног од партнера. Захваљујући овом пројекту српски се чуо у турским и словеначким школама, а ми смо добили задатак да певамо на италијанском језику песму Fra Martino.

Како смо приступили овом изазову погледајте у следећим видеима.

Последње вести

Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”

Наш Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”Виктор Марковић, ученик 1/3 разреда освојио је трећу награду на Републичком финалу Математичког такмичења “Мислиша 2024” које

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.