Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2020

Већ традиционално крај септембра у нашој школи бива у знаку Европског дана језика 26. септембра. Ове године овај значајан дан за све љубитеље језика обележен је на један другачији начин у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, али и иновативним образовним подухватима, као што је e-Twinning пројекат  Intercultural rhythm and poetrу.

У циљу промовисања међусобног језичког наслеђа и ширења духа интеркултуралности, активност се састојала у томе да све партнерске школе из Србије, Турске, Италије, Словеније и Македоније поводом Европског дана језика отпевају песму на језику једног од партнера. Захваљујући овом пројекту српски се чуо у турским и словеначким школама, а ми смо добили задатак да певамо на италијанском језику песму Fra Martino.

Како смо приступили овом изазову погледајте у следећим видеима.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.