Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Дружење ученика из издвојених одељења у Васиљу и Подвису

Учитељице издвојених одељења у Васиљу и Подвису, Ивана Бранковић Петровић и Милена Жикић Голубовић, заједно са наставницом енглеског језика, Маријом Ивановић Божић, уз подршку управе школе, организовале су једнодневни излет до Књажевца.

Главни повод и круна овог дружења је допринос хуманитарној представи ,,Чаробна крила” у организацији ПУ ,,Бајка” ради скупљања средстава за болесне малишане нашег града, Неду и Лазу.

Окупљени са племенитим циљем ученици су били одушевљени извођењем ентузијастичних глумаца аматера из редова васпитача нашег града, које је по њима надмашило многе друге дечје представе гостујућих трупа.

Поред представе, ученици су заједнички дан дружења обогатили и посетама књажевачком Градском музеју и Народној библиотеци ,,Његош”, као и заједничким слободним временом и игром у парку.

Након предивних утисака у плану је још заједничких активности дружења и бољег упознавања ових ученика који ће од 5. разреда бити у истом одељењу у матичној школи.

Последње вести

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.