Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Новогодишњи програм у Подвису

Последњег дана првог полугодишта 30.12.2022. изведен је драмско-сценски приказ ,,Новогодишњи програм ТВ Подвис” ученика и наставника у издвојеном одељењу у Подвису коме су присуствовали родитељи ученика и директорка школе.

Ученичкој поставци се придружио и члан Ученичког парламента родом из Подвиса, који је умногоме допринео целокупном Новогодишњем програму.

У овом Новогодишњем програму испраћај старе и дочек нове године одвијају се на један изузетно духовит начин са примесама модерних и актуелних околности које чине овај приказ додатно питким и занимљивим. Поред сегмената на српском језику, програм су употпуниле и деонице песама, игара и рецитација на енглеском језику.

Текст је адаптирала Ивана Ђорђевић, а за целокупну организацију и техничку подршку побринуле су се и Милена Жикић Голубовић и Марија Ивановић Божић.

Последње вести

Пријем првака и петака

У четвртак, 31. августа, у атријуму ОШ “Вук Караџић” свечано су дочекане нове генерације првака и петака.Симболично, дан је био обојен веселим бојама, радошћу, осмесима

Опширније...

Ђак генерације 2023. године

Ученик генерације за школску 2022/2023. годину – Богдан Пешић 8/1 У овој школској години за најуспешнијег ученика своје генерације проглашен је Богдан Пешић 8/1. Поред

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.