Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Језиковање на Тимоку

На конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб ученици наше школе постигли су запажене резултате.

У категорији литерарних радова млађих разреда Данило Будимировић IV1 освојио је прво, а Катарина Ивановић IV1 и Ђорђе Јовановић IV1 друго место.

У категорији ликовних радова узраста 1. и 2. разреда, Данило Кинђер, ученик одељења I3, освојио је прво место, а Лана Милојевић из истог одељења треће место.

У категорији ликовних радова узраста 3. и 4. разреда, Дора Трандафиловић IV1 и Алекса Милосављевић 4. разред издвојеног одељења Васиљ освојили су прво место, а Ања Пешић III2 друго место.

Међу ученицима који писали литерарне радове на енглеском језику Миона Милосављевић VI2 освојила је друго место, а Нера Миливојевић V2 треће место.

Посебне награде освојиле су Нађа Ђорђевић IV1 за ликовни рад, Валентина Живковић VI2 за литерарни рад из српског језика и Лана Стојковић V2 за литерарни рад из енглеског језика.

Последње вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2023

Европски дан језика, 26. септембар и ове године обележен је у нашој школи. Овај дан, који је увек посвећен промоцији језика и поспешивању љубави ка

Опширније...

Европска недеља спорта

Ученици одељења 3/2 и 4/2 учествовали су у занимљивим спортским активностима у хали ОШ “Каплар”, поводом обележавања Еворопске недеље спорта.Ученици су уживали савладавајући полигоне различитих

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.