Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ДПИОС 2023- републички ниво

Данас је одржан републички ниво Државног првенства истраживачких радова основаца у Бору. Такмичење се састојало из два дела- први део је био решавање теста методологије и презентације писања радова из приручника, док је други део био презентовање истраживачког рада.

Све ученице су израдиле радове по пропозицијама и спремно их одбраниле, а за целокупну идеју и поступак спроведеног истраживачког рада и изузетну усмену одбрану посебно је похваљена ученица Миона Милосављевић 6/2 у оквиру области Енглески језик, где је освојила максималан број поена. Квалитетне радове имале су и Петра Пујић 7/3 и Дуња Милојевић 7/3, које су се такмичиле из физике.

Ипак, ученице које су успешно урадиле оба дела такмичења и тиме оствариле пролаз на међународни ниво такмичења су:
-Ања Радовановић 6/3- 2.место
-Лена Радовановић 6/3- 3.место
-Зара Николић 6/3- 3.место
-Јана Јовановић 6/2- 3.место


Овим резултатом ученице су оствариле пласман на међународни ниво такмичења које ће бити одржано у Бору, у мају ове године. Честитке ученицама и менторки, Ани Петровић.

Последње вести

Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”

Наш Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”Виктор Марковић, ученик 1/3 разреда освојио је трећу награду на Републичком финалу Математичког такмичења “Мислиша 2024” које

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.