Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Друга рунда Willkommen такмичења 2023

Након фантастичног успеха од прошле године, и ове године наша школа бележи успешно учешће на међународном такмичењу Willkommen.

Од максималних 40 поена, наше најмлађе учеснице Милица Миловановић и Ена Божић, које су се такмичиле из енглеског језика, урадиле су тест друге рунде са 37, односно 36 поена, док је Ања Радовановић која се такмичила у категорији из немачког језика освојила 37 и заузела пето место. Ученице Наталија Спасић и Јања Лазаревић су се такмичиле из немачког језика и тачно урадиле преко 60% теста.

Поред показаног знања ових ученика, с поносом објављујемо да је наша школа оправдала свој успех у настави страног језика, и корак више, јер ће и ове године имати свог представника у финалу.

Ученица Миона Милосављевић, одељења 6/2, освојила је друго место у другој рунди, чиме се пласирала за финале овог такмичења које ће бити одржано крајем маја.

Миона ће у финалу имати усмено испитивање са осталим финалистима из своје категорије које ће се одржати онлајн.

Миони и њеној наставници и менторки, Марији Ивановић Божић, желимо пуно успеха, среће и лепих изненађења у финалној рунди и у будућем раду.

Последње вести

Пријем првака и петака

У четвртак, 31. августа, у атријуму ОШ “Вук Караџић” свечано су дочекане нове генерације првака и петака.Симболично, дан је био обојен веселим бојама, радошћу, осмесима

Опширније...

Ђак генерације 2023. године

Ученик генерације за школску 2022/2023. годину – Богдан Пешић 8/1 У овој школској години за најуспешнијег ученика своје генерације проглашен је Богдан Пешић 8/1. Поред

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.