Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Еко школа

У оквиру пројекта ,,Еко школа”, наша школа је спровела низ активности за боље разумевање и поштовање животне средине, међу којима је едукација о важним еколошким факторима обележавањем одређених дана, сакупљање секундарних сировина, држање угледних часова са интеграцијом еколошких садржаја, итд.

Неке од активности које су се посебно допале ученицима су дебате и креативне радионице. У оквиру дебата ученици  продубљују своје мишљење о еколошки значајним питањима и јачају свој критички приступ заступајући креативним аргументима ставове различитих углова гледања, рецимо, угао ММФ-а, Владе Србије или НВО која се залаже за чување животне средине. Што се тиче креативних радионица,  ученици су уживали у прилици да својеврсном рециклажом старих предмета на креативан начин израде нове декоративне или употребне предмете по свом укусу, и тако им продуже рок трајања.

Све ове активности  умногоме обогаћују живот и образовно- васпитни рад и програм наше школе, а његов квалитет настојимо да осигурамо учешћем у разноврсним пројектима и иницијативама, због чега је наша школа пријатно и занимљиво место за учење на сваком кораку.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.