Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2023

Европски дан језика, 26. септембар и ове године обележен је у нашој школи.

Овај дан, који је увек посвећен промоцији језика и поспешивању љубави ка њима, ове године приређен је на један специфичан начин.

По први пут организован је језички квиз посвећен језицима потпуно изведен на енглеском језику, где су водитељи били ученици Миона Милосављевић 7/2 и Милош Милетић 7/1 који су своје целокупно излагање и интеракцију са учесницима имали на енглеском језику.

Поред тога, Дан језика је ове године имао хуманитарни карактер, јер су током трајања програма сви присутни могли донирати новац за петогодишњу Јану Марковић из Књажевца, која се тренутно налази на лечењу у Турској.

Овој хуманитарној акцији која је започела на иницијативу појединих ученика одељења 7/2, преко Ђачког парламента и Наставничког већа придружила се читава школа различитим програмима и прикупљањем добровољних прилога.

У складу са мотом школе да је у разликама наша сличност, треба знати да наше мало може неком значити пуно!

Последње вести

Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”

Наш Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”Виктор Марковић, ученик 1/3 разреда освојио је трећу награду на Републичком финалу Математичког такмичења “Мислиша 2024” које

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.