Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Интеркултурална авантура у нашој школи у оквиру ЕРАЗМУС+ пројекта DO2GET

У оквиру ЕРАЗМУС+ пројекта DO2GET, наша школа имала је част да организује интеркултуралну размену за четворо ученика и два наставника из партнерске школе из Португалије и представника Педагошког факултета Универзитета у Лисабону.

Размена се одвијала током три дана у периоду од 16-18. октобра, током које су учесници заједно са тимом од 8 ученика и 3 представника наше школе учествовали у мноштво едукативних и интеркултуралних активности.

Активности су организоване, првенствено у школи, али и у природном окружењу, како би гости могли да упознају природне лепоте и културно-историјске знаменитости нашег краја. Ове активности протекле су у сарадњи са ученицима туристичког смера Техничке школе Књажевац и Градског музеја.

Како би све протекло беспрекорно значајну улогу имао је и Ђачки парламент који се радо одазвао помоћи око организације многих активности.

Уводној и завршној активности присуствовало је свих 50 учесника наше школе, као и сви наставници ментори у програму. Наша школа узвратиће посету марта наредне године.

Последње вести

Наша школа ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” за 2024. годину на фестивалу „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – Учитељског друштва Ниш

ЈОШ ЈЕДНА ПРЕСТИЖНА НАГРАДА – НАША ШКОЛА ПОНЕЛА ТИТУЛУ ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” ЗА 2024. ГОДИНУ НА ДЕВЕТОМ РЕПУБЛИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – УЧИТЕЉСКОГ ДРУШТВА НИШ

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.