Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Јединствена организација мале матуре у нашој школи

Ову годину, за разлику од претходних обележила је јединствена организација мале матуре. Сва три одељења прве и друге смене, без разлика и деоба су планирали сваки сегмент прославе заједно у чему су им несебично помагале њихове одељењске старешине, али и учитељи: Јелена Петровић, Ана Јовановић, Горан Миленовић, Јосип Амон, Владица Првуловић и Нела Митић, као и Властимирка Рајић у пензији.

Ученици су свим наставницима послали заједничку позивницу и заједнички поклон на нивоу генерације. При одабиру поклона ученици су били веома маштовити и практични, поклањајући сваком наставнику шољу са његовим ликом уз  оригинални коментар на њој. Ученици су имали и заједничку торту у облику дневника.

Поред пажљивог и богатог украшавања сале, ученици су испунили ово вече разноразним активностима ради забаве и крунисања осмогодишњег школовања. Један од начина опроштаја био је и интересантан филмић о школи из угла осмака.

Јединствену малу матуру обележио је и посебан избор за титулу најлеше девојке и момка вечери, којој се придружило још мноштво оригиналних титула.

Титулу Мис вечери понела је Милица Милосављевић 8/1, а мистера Саша Јоксимовић 8/1.

Уследиле су титуле:

  • за најдуховитију девојку/дечака: Наташа Богићевић и Војислав Ивановић
  • за најоригиналнију одевну комбинацију: Леа Митић и Жарко Ранђеловић
  • за најбољу фризуру: Дуња Дојчиновић и Лука Антић
  • за најсимпатичнију девојку/ дечака: Марија Ранђеловић и Душан Дамњановић
  • за највеселију девојку/ дечака: Анжелина Јовановић и Павле Никодијевић

Овако успешна организација мале матура потврђује старо знану истину, како тимски рад и здружене снаге, могу умногоме да превазиђу појединачне људске напоре.

Надамо се да ћемо у будућности имати још пуно оваквих матура.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.