Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Јединствена организација мале матуре у нашој школи

Ову годину, за разлику од претходних обележила је јединствена организација мале матуре. Сва три одељења прве и друге смене, без разлика и деоба су планирали сваки сегмент прославе заједно у чему су им несебично помагале њихове одељењске старешине, али и учитељи: Јелена Петровић, Ана Јовановић, Горан Миленовић, Јосип Амон, Владица Првуловић и Нела Митић, као и Властимирка Рајић у пензији.

Ученици су свим наставницима послали заједничку позивницу и заједнички поклон на нивоу генерације. При одабиру поклона ученици су били веома маштовити и практични, поклањајући сваком наставнику шољу са његовим ликом уз  оригинални коментар на њој. Ученици су имали и заједничку торту у облику дневника.

Поред пажљивог и богатог украшавања сале, ученици су испунили ово вече разноразним активностима ради забаве и крунисања осмогодишњег школовања. Један од начина опроштаја био је и интересантан филмић о школи из угла осмака.

Јединствену малу матуру обележио је и посебан избор за титулу најлеше девојке и момка вечери, којој се придружило још мноштво оригиналних титула.

Титулу Мис вечери понела је Милица Милосављевић 8/1, а мистера Саша Јоксимовић 8/1.

Уследиле су титуле:

  • за најдуховитију девојку/дечака: Наташа Богићевић и Војислав Ивановић
  • за најоригиналнију одевну комбинацију: Леа Митић и Жарко Ранђеловић
  • за најбољу фризуру: Дуња Дојчиновић и Лука Антић
  • за најсимпатичнију девојку/ дечака: Марија Ранђеловић и Душан Дамњановић
  • за највеселију девојку/ дечака: Анжелина Јовановић и Павле Никодијевић

Овако успешна организација мале матура потврђује старо знану истину, како тимски рад и здружене снаге, могу умногоме да превазиђу појединачне људске напоре.

Надамо се да ћемо у будућности имати још пуно оваквих матура.

Последње вести

Дан толеранције 2022

Дан толеранције – 16. новембар обележен је у нашој школи на часовима одељењског старешине и радионицом у школској библиотеци. Ученици су разговарали о појму толеранције

Опширније...

Одељење VI2 у посети фарми коња

У циљу промовисања квалитетног провођења слободног времена дружењем у природи и ради упознавања са туристичком понудом нашег краја, уз писмену сагласност и договор родитеља, ученика

Опширније...

Светски дан здраве хране

Светски дан здраве хране обележен је и ове године у ОШ ,,Вук Караџић”. Циљ обележавања овог дана јесте информисање најшире популације о важности здраве исхране

Опширније...

Светски дан фармацеута

Поводом обележавања – Светског дана фармацеута- , са циљем ширења знања и подизања свести деце на тему очувања здравља у улози предавача нашла се дипл.фармацеут

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.