Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Две награде на Републичком такмичењу из енглеског језика

У недељу 7. априла 2024. године на Филолошком факултету у Београду одржано је Републичко такмичење из енглеског језика на коме су учествовале три ученице наше школе Мила Вучковић 8/2, Љубица Петровић 7/1 и Миона Милосављевић 7/2.

Миона Милосављевић 7/2
Љубица Петровић 7/1

У конкуренцији од преко 1000 ученика седмог разреда, Миона Милосављевић показала је изванредно знање и освојила 36 од 40 бодова. Захваљујући овом резултату, Миони је припала ТРЕЋА награда у републици!

Љубица Петровић 7/1 са 33 поена, добија похвалу Друштва за стране језике и књижевности, за четврто место.

Награда и диплома ће им бити уручене поштом на адресу школе. Честитамо нашим ученицама које су нам донеле трећу и четврту награду и учиниле нас још поноснијом школом са вредним ученицима и наставницима.

Последње вести

Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”

Наш Виктор трећи на Републичком такмичењу из математике ,,Мислиша”Виктор Марковић, ученик 1/3 разреда освојио је трећу награду на Републичком финалу Математичког такмичења “Мислиша 2024” које

Опширније...

На Међународним ликовном конкурсу ,,Новогодишња прича” велики број награда и похвала за наше ученике

На Међународним ликовном конкурсу ,,Новогодишња прича” у организацији Народне библиотеке ,,Детко Петров” Димитовград, ученици школе ,,Вук Караџић” имали су највећи број награђених и похваљених радова,

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.