Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Набављена паметна табла и адаптер

Протеклих месеци секција енглеског језика је покренула иницијативу за прикупљање средстава за куповину паметне табле, организујући различите манифестације са продајним изложбама предмета ручне израде.

Поред симболичног износа који је сакупљен, школа је препознала значај и предности примене ове технолошке иновације у настави и захваљујући различитим донацијама, као и из сопственог буџета, сакупила средства за набавку паметне табле и адаптера за исту.

Табла је прикључена у медијатеци, док је адаптер повезан на белу таблу у дигиталној учионици, чиме и она може имати све функције паметне табле.

Уз благовремену организацију и договор, сви наставници имају приступ овим учионицама, како би планирали и реализовали часове са применом савремених информационо- комуникационих технологија које умногоме могу побољшати квалитет наставе, како на часовима обраде и утврђивања, тако и на часовима проверавања.

Последње вести

Сребро за наше девојчице

Ученици и ученице IV/1 и IV/2 су са својим учитељима Владаном Ивановићем и Весном Ранчић учествовали у спортским такмичењима које је организовало Учитељско друштво Ниш

Опширније...

Четвртаци у ,,Црвеном крсту”

У просторијама и организацији ,,Црвеног крста” Књажевац, ученици четвртог разреда све три основне школе су одмерили своје знање из области рада ове организације и показали

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.