Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Обавештење о начину рада и јесењем распусту од 8. до 12.11.2021. године

Обавештавамо ученике да је по одлуци Кризног штаба за сузбијање заразне болести  Covid-19 мини јесењи распуст, који је планиран за следећу недељу, продужен и трајаће од понедељка, 8.новембра до петка, 12.новембра. Moлимо ученике да и у току распуста обавештавају разредне старешине и учитеље о здравственом стању, а да они обавесте школу на уобичајени начин.

Са радом настављамо у понедељак, 15.новембра, по редовном распореду, смена А пре подне (као ове недеље).

Одмах након распуста су седнице одељенских већа (понедељак) и наставничког већа (уторак). Како је крај првог полугодишта крајем децембра наставите одмах, након распуста, озбиљно да радите и учите.

За распуст се лепо одморите и останите здрави!

  Директорка школе

 Драгана Љубисављевић

Последње вести

Алексин успех на Willkommen-u

Ученик Алекса Милосављевић 3. разред из издвојеног одељења у Васиљу пласирао се у 2. круг међународног Willkommen такмичења у категорији енглеског језика, које се организује

Опширније...

Општинска смотра рецитатора одржана је у Дому културе. Ученици наше школе постигли су одличне резултате. У категорији млађих разреда прво место освојила је Наталија Жикановић,

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.