Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Обавештење о начину рада и јесењем распусту од 8. до 12.11.2021. године

Обавештавамо ученике да је по одлуци Кризног штаба за сузбијање заразне болести  Covid-19 мини јесењи распуст, који је планиран за следећу недељу, продужен и трајаће од понедељка, 8.новембра до петка, 12.новембра. Moлимо ученике да и у току распуста обавештавају разредне старешине и учитеље о здравственом стању, а да они обавесте школу на уобичајени начин.

Са радом настављамо у понедељак, 15.новембра, по редовном распореду, смена А пре подне (као ове недеље).

Одмах након распуста су седнице одељенских већа (понедељак) и наставничког већа (уторак). Како је крај првог полугодишта крајем децембра наставите одмах, након распуста, озбиљно да радите и учите.

За распуст се лепо одморите и останите здрави!

  Директорка школе

 Драгана Љубисављевић

Последње вести

Дан детета 2021.

Наша школа је читаву прошлу недељу посветила обележавању Међународног дана детета. На часовима Одељењског старешина испланиране су разне активности којима ће се обележити овај значајни

Опширније...

Прва награда за Анђелију

На ликовном конкурсу ,,Шума блиста” у организацији Еколошке организације ,,Зелени кључ” из Ниша и компаније ,,Алфа плам” из Врања Анђелија Димитријевић II2 освојила је прву

Опширније...

ДАН ШКОЛЕ

ДРАГИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЉИ, ДРАГИ СУГРАЂАНИ И ПРИЈАТЕЉИ НАШЕ ШКОЛЕ, СРЕЋАН НАМ ДАН ШКОЛЕ! КОЛЕКТИВ ОШ ,,ВУК КАРАЏИЋ”

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.