Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Обавештење о начину рада и јесењем распусту од 8. до 12.11.2021. године

Обавештавамо ученике да је по одлуци Кризног штаба за сузбијање заразне болести  Covid-19 мини јесењи распуст, који је планиран за следећу недељу, продужен и трајаће од понедељка, 8.новембра до петка, 12.новембра. Moлимо ученике да и у току распуста обавештавају разредне старешине и учитеље о здравственом стању, а да они обавесте школу на уобичајени начин.

Са радом настављамо у понедељак, 15.новембра, по редовном распореду, смена А пре подне (као ове недеље).

Одмах након распуста су седнице одељенских већа (понедељак) и наставничког већа (уторак). Како је крај првог полугодишта крајем децембра наставите одмах, након распуста, озбиљно да радите и учите.

За распуст се лепо одморите и останите здрави!

  Директорка школе

 Драгана Љубисављевић

Последње вести

Традицијом у Европу 2023

Протеклог викенда, у хали ОШ “Д.Т. Каплар” одржана је 19. по реду манифестација ,,Традицијом у Европу”,где је наша школа активно учествовала, као и сваке године.

Опширније...

Језиковање на Тимоку 2023

Ове године већ четврти пут наша школа одазвала се конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб и остварила још запаженије резултате како у

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.