Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Обавештење о Сретењском распусту

Oбавештавамо ученике и родитеље да на основу Правилника о изменама и допунама календара образовно-васпитног рада за школску 2021/2022. годину који је донео министар, у складу са препорукама Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа Сретењски распуст почиње у понедељак 14. фебруара, а завршава се у петак 18. фебруара. Први наставни дан, након распуста је понедељак 21. фебруар 2022. године по редовном распореду. Молимо родитеље да наставе да редовно обавештавају учитеље и одељењске старешине о евентуалној појави вируса код деце, о чему ће школа у четвртак обавестити Министарство просвете. Од броја заражених ученика, на нивоу државе зависиће модел по коме ће се одвијати настава након распуста. Такође обавештавамо ученике који имају такмичења у суботу и недељу (19. и 20. фебруара) да се та такмичења редовно одржавају уз поштовање свих важећих епидемиолошких мера. Одморите се и чувајте себе и своје!

Последње вести

Савиндан 2023

У Основној школи ,,Вук Караџић” као и у издвојеном одељењу у Васиљу, уз пригодан програм и сечење славског колача обележен је Дан Светог Саве. Ученици

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.