Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

ПРЕДЛОГ НАСТАВНИКА ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКИХ ПРИЗНАЊА

ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
ПРЕДМЕТ:
ПРЕДЛОГ ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКИХ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА   2013.ГОДИНИ НАСТАВНИЦИМА У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ КЊАЖЕВАЦ


Предлог ОШ „Вук Караџић“ за доделу похвалница наставницима који су успешно припремили ученике који су постигли запажене резултате на  Окружним и пласирали се на Републичка и Међународна такмичења у школској 2012/21013.години.

Марија Ивановић Божић, професор енглеског језика
Успешно припремила ученика Матеју Милошевића 5/1 за Међународно такмичење „Hippo“ из енглеског језика који је освојио 1. место у првој рунди и 2. место у  финалној рунди међународног такмичења у Италији.
Милан Лазаревић, професор енглеског језика
Успешно припремио ученице Јовану Николић и Ивану Вушковић 8/2 које су освојиле 2. и 3. место на Окружном такмичењу из енглеског језика и пласирале се на Републичко такмичење.
Маја Војиновић, професор српског језика
Успешно припремила ученице Ивану Милосављевић и Милицу Тасковић 8/1 које су освојиле 1. и 2. место на Окружном такмичењу из књижевности (Књижевна олимпијада) и учествовале на Републичком такмичењу.
Митра Златковић, наставник математике
Успешно припремила Матеју Милошевића 5/1који је освојио 3. место на Окружном такмичерњу из математике (највиши ниво) и 3.место на на Републичком такмичењу „Мислиша“  (математика).
Душко Жикановић, наставник биологије
Успешно припремио Матеју Милошевића 5/1 који је освојио 1.место на Међуокружном такмичењу из биологије (највиши ниво) и Милицу Милосављевић и Леу Митић 6/1 које су освојиле 1.и 3. место на Међуокружном такмичењу из биологије (највиши ниво).
Милан Димитријевић, професор историје
Успешно пропремио Милицу Тасковић 8/1 која је освојила 3.место на Окружном такмичењу из историје и учествовала на Репубиличком такмичењу.
Богомир Јовановић, учитељ
Успешно припремио Вељка Велимировића 3/1 који је освојио 1. место на Оштинском такмичењу из математике (100 поена, највиши ниво за овај узраст) и 3. место на Републичком такмичењу „Мислиша“ (математика),  Вељка Бунића 3/1 који је освојио 2. место на Републичком такмичењу „Мислиша“  (математика) и 1 ученик који је похваљен на математичком Републичком такмичењу „Мислиша“.
Ивана Кос, професор разредне наставе
Успешно припремила Милутина Николиће 4/2 који је освојио 3.место на  Окружном такмичењу из математике (највиши ниво такмичења за овај узраст) и 5 похваљених ученика на математичком Републичком такмичењу „Мислиша“.
Емануела Милетић, професор разредне наставе
Успешно припремила Јасну Николић, Ану Марковић, Рељу Тодоровића, Драгослава Цветковића и Јовану Николић 4/3 који су освојили 1.2. и 3. место на Окружном такмичењу из математике (највиши ниво такмичења за овај узраст) и 3 похваљена ученика на математичком такмичењу „Мислиша“.

Нела Митић, професор разредне наставе
Успешно припремила Михаила Костадиновића 3/2 који је освојио 3. место на Општинском такмичењу из математике.

 

Директорка школе

Драгана Љубисављевић

види документ ПРЕДЛОГ НАСТАВНИКА

Последње вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2023

Европски дан језика, 26. септембар и ове године обележен је у нашој школи. Овај дан, који је увек посвећен промоцији језика и поспешивању љубави ка

Опширније...

Европска недеља спорта

Ученици одељења 3/2 и 4/2 учествовали су у занимљивим спортским активностима у хали ОШ “Каплар”, поводом обележавања Еворопске недеље спорта.Ученици су уживали савладавајући полигоне различитих

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.