Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Прво место и пласман у ФИНАЛЕ ХИПО ОЛИМПИЈАДЕ

Након другог места у полуфиналној рунди и пласмана у финале Willkommen такмичења, у току преподневних часова, освануле су прелепе вести да се ученица МИОНА МИЛОСАВЉЕВИЋ, одељења 6/2, пласирала и у финале великог међународног такмичења, Хипо олимпијаде из енглеског језика, које ће се одржати 27-30. септембра у Риму.

Миона већ две године додатно ради по индивидуалном обогаћеном програму за надарену децу- ИОП3 са својом наставницом Маријом Ивановић Божић како би још више развила и унапредила свој таленат.

Наше је задовољство што овај рад континуирано бележи изузетне резултате на разним међународним такмичењима, као и понос, а овога пута по броју поена заузела је прво место.

Хипо олимпијада из енглеског језика одржава се по једанаести пут и броји преко 83120 учесника из преко 60 земаља.

Миони и њеној менторки желимо пуно среће и лепих тренутака у финалу Хипо такмичења.

Последње вести

Традицијом у Европу 2023

Протеклог викенда, у хали ОШ “Д.Т. Каплар” одржана је 19. по реду манифестација ,,Традицијом у Европу”,где је наша школа активно учествовала, као и сваке године.

Опширније...

Језиковање на Тимоку 2023

Ове године већ четврти пут наша школа одазвала се конкурсу Језиковање на Тимоку у организацији удружења Лингва клуб и остварила још запаженије резултате како у

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.