Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

,,Реком пријатељства” у Нишу

Поводом Дана Учитељског друштва и сто четрдесет година постојања, Основној школи ,,Вук Караџић“ је, као победнику прошлогодишње Смотре дечјег стваралаштва под називом ,,Ризница талената“, припала част да се представи на овој јубиларној манифестацији.

Ученици су у сарадњи са својим наставницима и директорком школе припремили и , пред препуном салом Учитељског друштва у Нишу ,извели пригодан програм занимљивог наслова ,,Реком пријатељства“.

Програм је био колажног типа, сачињен од анимираног филма, казивања одабраних тестова, музике и плеса.

С обзиром на актуелност теме и њено свевременско значење, као и умешност ученика да је на адекватан начин презентују, програм је наишао на одличан пријем код публике.

Свечаности су присуствовали представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, представници Учитељских друштава читаве земље, као и многобројни угледни гости.

Последње вести

СВЕТСКИ ДАН ШУМЕ 2023

Као и сваке године, ученици наше школе обележили су Светски дан шуме. Тим поводом, ученици одељења 4/1, 8/1, 8/2 су засадили су дрво у дворишту

Опширније...

Предшколци у посети

Данас, 22. 3. 2023. године наши гости су били будући прваци вртића ,,Снежана”, ,,Црвенкапа” и ,,Наша радост”. Ученици млађих разреда су, као прави домаћини, госте

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.