Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Софија на регионалном Хипо финалу у Италији

Захваљујући нашој талентованој ученици СОФИЈИ СВЕТОЗАРЕВИЋ 6/2, наша школа ће ПО СЕДМИ ПУТ послати своје ученике и менторе пут Италије како би показали своје знање и таленат из енглеског језика.

За 12 година учествовања на Међународној Хипо олимпијади из енглског језика, наша школа остварује изванредне резултате, са учешћем на већ седам финала у Италији- два регионална и пет светских финала овог такмичења, и доневши две сребрне и једну златну медаљу.

Регионално финале ,,Европске квалификације” се одржава најраније 21-23. маја 2024. године у Лидо де Језолу код Венеције, а Софија ће тамо полагати Хипо тест који тестира језичка знања и вештине ученика. Победници ове рунде се придружују светском финалу, које ће по први пут бити одржано у италијанском граду Асиси у септембру 2024. године.

Поред Софије која се ове године квалификовала за учешће у регионалном финалу нашавши се на жутој табели ранг листе, готово сви наши полуфиналисти су урадили више од 70% теста и налазе се на наранџастој резервној листи- Алекса Милосављевић 5/3, Милица Вучковић 4/2 и Миона Милосављевић 7/2. Према правилнику Хипо такмичења за 2024 годину, уколико неко одустане, они би се могли, такође, придружити Софији.

Софији и свим осталим учесницима регионалног финалаЕвропске квалификације из наше општине желимо леп провод у Италији и пласман у светско финале!

Последње вести

Наша школа ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” за 2024. годину на фестивалу „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – Учитељског друштва Ниш

ЈОШ ЈЕДНА ПРЕСТИЖНА НАГРАДА – НАША ШКОЛА ПОНЕЛА ТИТУЛУ ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” ЗА 2024. ГОДИНУ НА ДЕВЕТОМ РЕПУБЛИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – УЧИТЕЉСКОГ ДРУШТВА НИШ

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.