Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Светски дан здраве хране

Светски дан здраве хране обележен је и ове године у ОШ ,,Вук Караџић”. Циљ обележавања овог дана јесте информисање најшире популације о важности здраве исхране и правилних прехрамбених навика, као и формирање исправних ставова посебно код деце и младих. Припремили смо проју са тиквицама, сладили се тиквеником, грицкали семенке. Водимо рачуна да се сваки битан датум обележи. У школи под пројектом Еко-школе о здравој храни се прича на свим часовима у свим разредима. Кроз изложбу радова, радионицу и предавање нашег фармацеута Јелене Јеремић, овај дан смо обележили радно, вредно и насмејано.

Ученици свих млађих разреда, кроз игру, креативан рад и дружење показали су нам шта и колико знају о здравој исхрани. То колико је она важна за њихов развој представили су на сликовит начин.

Последње вести

Молитва под Миџором 2023

На овогодишњој манифестацији “Молитва под Миџором” групни ликовни радови наших ученика освојили су лепе награде. У категорији 1 (први и други разреди основних школа) одељење

Опширније...

ДПИОС- међународни ниво 2023

Стижу нам прелепе вести са Међународног нивоа такмичења истраживачких радова основаца, из научне дисциплине биологије- ДПИОС 2023, на коме су се такмичили ученици који су

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.