Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Активности

Учешће у пројекту Teaching global citizenship: Developing tolerance through graphic novels

Од фебруара ове године наша школа део је пројекта под покровитељством Америчке амбасаде у Србији и Факултета педагошких наука у Јагодини под називом Teaching global citizenship: Developing tolerance through graphic novels. Овај пројекат се остварује у оквиру програма стручног усавршавања за који је аплицирала наставница енглеског језика Марија Ивановић Божић.

Овај програм има за циљ развој интеркултуралне свести кроз употребу романа у стрипу, подстицање навике читања употребом популарне форме стрипа и унапређење вештина владања енглеским језиком кроз примену интегративне наставе.

У првом делу пројекта наставница Марија присуствовала је припремним онлајн обукама за имплементацију програма, а у периоду од априла до јуна пројекат ће бити реализован са ученицима.

Радујемо се резултатима пројекта у нашој школи и наставићемо да извештавамо о њима.

Више о пројекту можете погледати на следећем линку.

Последње вести

Традицијом у Европу 2021.

Манифестација “Традицијом у Европу” одржана је протеклог викенда, а на њој су учествовали и ученици наше школе. Неки од њих добили су лепе награде. Неда

Опширније...

Биби Сликовчица 2021.

Сарадња са Народном библиотеком ”’Његош” настављена је, па су надалеко знане радионице ”Чаробне полице Биби Сликовчице” добиле нове полазнике, чији су радови нашу Биби учинили

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.