Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Видовданска свечаност

Као и сваке године Видовдан је дан када се уручују ђачке књижице, сведочанства, дипломе и награде.

Овога пута наши ученици окупили су се у атријуму школе, а додели је претходила приредба коју су припремили ученици уз помоћ својих наставника Маје Војиновић, Дијане Миловановић, Горана Миленовића и Саше Звездића.

Број награђених ученика заиста је импозантан, што говори о квалитетном раду наших наставника и вољи ђака да усвајају нова знања и откривају нове хоризонте.

Носиоци Вукових и Доситејевих диплома школске 2022/2023. године

Награђено је 118 ученика, а подељено је више од 200 награда.
25 најуспешних ученика је поред похвалница и књига, добило и вредне поклоне, као награду за изузетно залагање и остварена места на Републичким и Међународним нивоима такмичења.
Ученик генерације, Богдан Пешић 8/1, је као награду за свој рад, труд и ангажовање од школе добио лаптоп.
Посебне награде добили су и наши најуспешнији ученици, са највећим бројем награда, и највише освојених места: Милош Милетић 6/1, Велимир Милетић 6/3, Миона Милосављевић 6/2, Даница Филиповић 6/2 и Мила Вучковић 7/2.

Богдан Пешић 8/1


Поносни смо на успехе свих наших ученика и желимо им овакве резултате и у наредним годинама!

Последње вести

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 2023

Европски дан језика, 26. септембар и ове године обележен је у нашој школи. Овај дан, који је увек посвећен промоцији језика и поспешивању љубави ка

Опширније...

Пријем првака и петака

У четвртак, 31. августа, у атријуму ОШ “Вук Караџић” свечано су дочекане нове генерације првака и петака.Симболично, дан је био обојен веселим бојама, радошћу, осмесима

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.