Адреса:

Омладинска 3
19350 Књажевац, Србија

Контакт телефон:

Телефон/факс: 019/3731-324
Секретар: 019/3732-606

Вести

Вукови Читалићи и квиз Вуковац

Током  прославе Дана  школе, у атријуму ОШ „Вук Караџић“ ученици млађих и старијих разреда заједно су дали допринос у обележавању овог празника. Програм који су спремили приказали су 7. новембра у атријуму  школе уз присуство великог броја гостију. Удруженим снагама ученици првих, других, трећих и  четвртих разреда представили су јунаке разноврсних књижевних дела. Наши мали „читалићи“ приказали су разноврсне ликове који су били „под лупом“ у другачијем светлу. Кроз атријум школе су шетале Црвенкапе, Снежане и Пепељуге,  ловци, мали и велики јунаци. Упознали су нас са различитим књижевним јунацима преко кратких драмских приказа праћених песмама и игром. Оживљен је свет бајки, прича и дечијих романа.

У другом делу нашег дружења, организовано је надметање ученика старијих разреда у познавању књижевних јунака. Квиз „Вуковац“ пропраћен је са великом пажњом, а члановима тимова помагали су родитељи који су били и учесници тимова. На овај начин заокружили смо представљање књижевних јунака и дали мали допринос  у борби да  знање победи незнање и читање победи нечитање.

Последње вести

Наша школа ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” за 2024. годину на фестивалу „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – Учитељског друштва Ниш

ЈОШ ЈЕДНА ПРЕСТИЖНА НАГРАДА – НАША ШКОЛА ПОНЕЛА ТИТУЛУ ,,НАЈБОЉА ШКОЛА СРБИЈЕ” ЗА 2024. ГОДИНУ НА ДЕВЕТОМ РЕПУБЛИЧКОМ ФЕСТИВАЛУ „РИЗНИЦА ТАЛЕНАТА“ – УЧИТЕЉСКОГ ДРУШТВА НИШ

Опширније...

Електронски дневник

Због што објективнијег и ефикаснијег вођења евиденције о образовно-васпитном раду ученика, од 2019. године уведен је електронски дневник.